Botiga online de productes ecològics

Ordenar:
Preu: ascendent Preu: descendent Nom: A a Z Nom: Z a A Novedades
12
12 24 60
Carregant resultats

Una vida sana i sostenible. Troba a la nostra botiga online de productes ecològics tot el que necessites per al teu dia a dia: alimentació, suplements, cosmètica i higiene… A la nostra botiga a Barcelona i, ara… També online!

Benvinguts a la botiga online de Biopassió. Adquireix tots els nostres productes de manera ràpida i senzilla. Tria el producte, selecciona la quantitat que desitges i afegeix-lo a la teva cistella. Distribuïm tots els nostres productes a qualsevol punt del país.

Benestar des del cor de Barcelona

La nostra botiga física es troba en el cor del barri de Sant Andreu, a Barcelona. Pots venir a visitar-nos per a oferir-te un assessorament personalitzat atenent les teves necessitats.

Descobreix tot el nostre catàleg ecològic

Gaudeix d'un menjar sa i natural. Dona un cop d'ull a tot el catàleg: fruita seca, dolços i xocolates, llavors, llegums, cafè, te, plantes medicinals, articles d'higiene o neteja, olis, sucs i begudes vegetals… Descobreix el món ECO!

Busquem el teu benestar i, per a això, tot el que veus a la nostra botiga de productes ecològics està obtingut de manera respectuosa amb la naturalesa i cuidant el medi ambient.