tienda ecológica en Barcelona

Botiga de productes ecològics

Especialistes en alimentació ecològica: conreem el teu benestar

Benvinguts a Biopassió. Som una botiga situada al barri de Sant Andreu a Barcelona, dedicada i creada pel subministrament d'alimentació ecològica a orri.

La nostra botiga de productes ecològics, comprèn multitud d'articles tals com: fruita seca, galetes, xocolates, cereals, sucres, mels, melmelades, plantes medicinals, espècies, bolets, algues, tes, llegums, arrossos, llavors, fruites deshidratades, farines, sals, olis, pastes, risottos i productes per a celíacs.

Treballem amb l'objectiu de traslladar el producte ecològic, a un producte de consum generalitzat on ajudem a millorar el medi ambient, la salut i el benestar.

Volem fomentar el consum d'aliments naturals que proporciona el camp, com feien els nostres avantpassats i, rebutjar, els dolents mals hàbits alimentaris que desenvolupem a força del consum de productes precuinats o modificats genèticament que actualment ens està arrossegant. Des de la nostra botiga de productes ecològics atorguem, a tot tipus de públic, una dieta sana formada amb multitud d'aliments.

Per això, ens bolquem per proporcionar tots els aliments a orri, donant la possibilitat als nostres consumidors de poder generar-se una dieta personalitzada, sense necessitat de comprar més del que necessita, i aconseguir una ingesta variada i saludable de nutrients.

A Biopassió, aportem el nostre gra de sorra per generar una alimentació sana basada amb productes ecològics amb ànima.

BIOPASSIÓ, botiga d'alimentació ecològica Visualitzi les imatges de les instal•lacions i tallers de la nostra botiga d'alimentació ecològica a Barcelona