Botiga de productes ecològics

tienda ecológica en Barcelona

BIOPASSIÓ, botiga especialitzada en productes ecològics. Conreem el teu benestar

Benvinguts a BIOPASSIÓ , botiga de productes ecològics a Barcelona

Som una botiga situada al barri de gràcia a Barcelona, dedicada i creada pel subministrament d'alimentació ecològica a orri.

La nostra botiga de productes ecològics, comprèn multitud d'articles tals com: fruita seca, galetes, xocolates, cereals, sucres, mels, melmelades, plantes medicinals, espècies, bolets, algues, tes, llegums, arrossos, llavors, fruites deshidratades, farines, sals, olis, pastes, risottos i productes per a celíacs.

A BIOPASSIÓ treballem amb l'objectiu de traslladar el producte ecològic, a un producte de consum generalitzat on ajudem a millorar el medi ambient, la salut i el benestar.

botiga productos ecológicos, biopassió

Volem fomentar el consum d'aliments naturals que proporciona el camp, com feien els nostres avantpassats i, rebutjar, els dolents mals hàbits alimentaris que desenvolupem a força del consum de productes precuinats o modificats genèticament que actualment ens està arrossegant. Des de la nostra botiga de productes ecològics atorguem, a tot tipus de públic, una dieta sana formada amb multitud d'aliments. Per això, ens bolquem per proporcionar tots els aliments a orri, donant la possibilitat als nostres consumidors de poder generar-se una dieta personalitzada, sense necessitat de comprar més del que necessita, i aconseguir una ingesta variada i saludable de nutrients.

BIOPASSIÓ, aportem el nostre gra de sorra per generar una alimentació sana basada amb productes ecològics amb ànima.

BIOPASSIÓ, botiga d'alimentació ecològica

Visualitzi les imatges de les instal•lacions i tallers de la nostra botiga d'alimentació ecològica a Barcelona

BIOPASSIÓ

  Pons i gallarza, 6,
Barcelona, 08030, (Barcelona)

  93 280 71 75

Horaris

Dilluns - Dissabtes

De 10 a 21 h.

Notícies